top of page

Belightful Design palkittu FORMEX-messuilla parhaana kestävän kehityksen liikeideana


Suomalaisen Belightful Designin perhoskeidas palkittiin yhteispohjoismaisella Nordic Buzz –osastolla parhaana kestävän kehityksen liikeideana. Belightful Design valittiin voittajaksi 70 pohjoismaisen nousevan design- ja lifestyleyrityksen joukosta.

Belightful Design tarjoaa uudenlaisen ekologisen tuotesarjan ulkotiloihin. Belightful- Perhoskeidas houkuttelee perhosia puutarhaan ja elävöittää näin ulkotilaa. Yrityksen päätavoitteena on tarjota ihmisille mahdollisuus tukea luontoa designin kautta. ”Olemme tosi iloisia, miten hyvää palautetta tuotteemme ovat saaneet ja miten ihmiset kokevat keitaan omakseen välittömästi”, iloitsee toimitusjohtaja Miia Liesegang. Yrityksen myynti- ja markkinointijohtaja Taina Tallala kertoo, että liikeidean kansainvälinen potentiaali on merkittävä: ”Ensimmäiseksi tähtäämme puutarhahulluun Iso-Britanniaan, jossa sekä puutarhanhoito että perhosten suojelu on todella suosittua”.

Palkinnon jakoi Formex-organisaatio, joka kertoi Belightfulin edustavan voimauttavaa luontokokemusta. ”Liikeidea ei tuo pelkästään luontoa luoksemme, vaan kannustaa myös järkevään kulutukseen”, kerrotaan palkinnon perusteissa. Palkintona kilpailussa oli vuoden 2017 Formexissa osasto Young Designers –alueella, joten Belightful Design nähdään Formexissa myös ensi vuonna.

Nordic Buzz ja Formex kestävät 27.8. saakka Tukholman Messuhallissa. Belightfulin voi tavata osastolla VH:21.

Nordic Buzzin suomalaisyritykset ovat:

Belightful Design BoxJewellery Design Palet Designverstas Omana Everyday Design Himmee Humbugi Accessories Kelosound Kimperi Kuviokioski Miiko Morejoy Muotoilutoimisto Ehee Napa Arts & Licensing Agency Patterns from Finland Saana ja Olli Sopiva Studio Hilla Teemu Järvi Illustrations Vinkee

Nordic Buzziin on poimittu yhteensä noin 70 design-yritystä Pohjoismaista ja Virosta. AGMA vastaa Suomen osaprojektin tuottamisesta yhteistyössä tanskalaisen Design&Lifestyle Clusterin, ruotsalaisen Marketplace Boråsin ja virolaisen Creative Estonian kanssa. Suomen yritysvalinnat tehtiin yhteistyössä Ornamon ja Design Forum Finlandin kanssa.

Stockholmsmässanin toteuttama Formex on kaksi kertaaa vuodessa pidettävä sisustus- ja lifestyle-messutapahtuma, jossa esittäytyy 850 yritystä. Kävijöitä tapahtumalla on 23 000.

Suomen Nordic Buzz -projektia on tukenut opetus- ja kulttuuriministeriö.

Lisätietoja:

www.agma.fi/nordicbuzz

http://www.formex.se/whats-on/guest-exhibition-nordic-buzz-at-formex

www.belightful.fi

Miia Liesegang

CEO

Belightful Design

Puh. 040 7415 006

miia@belightfuldesign.com

Kati Uusi-Rauva

Johtaja

AGMA

Puh. 040 865 8738

kati.uusirauva@agma.fi


bottom of page