top of page

21 suomalaisyritystä valittu Tukholman NORDIC BUZZ –näyttelyyn


LEHDISTÖTIEDOTE

AGMA ry on valinnut hakemusten perusteella 21 lupaavaa suomalaista design-yritystä mukaan Tukholmassa elokuussa järjestettävään Nordic Buzz –näyttelyyn. Valitut yritykset ovat:

Belightful Design Muotoilutoimisto Ehee

Design Palet Napa Arts & Licensing Agency

Everyday Design Patterns from Finland

Himmee Pioni Design/BoxJewellery

Humbugi Accessories Omana Design

Kelosound Saana ja Olli Kimperi Sopiva Design

Kuviokioski Studio Hilla Miiko Teemu Järvi

Month of Sundays Vinkee

Morejoy

”Nordic Buzz –näyttelyyn valitut yritykset luovat yhdessä hienon kokonaisuuden, jossa raikkaus, hauskuus, ekologisuus ja käytännöllisyys pääsevät esiin. Valintatilanteessa punnitsimme hakijoiden kasvu- ja kansainvälistymisvalmiuksia. Kansainvälisille messuille mennään laajentamaan asiakaskuntaa, jotta yritystoiminta kehittyy kannattavammaksi. Silloin pitää tuotannolliset valmiudet olla kohdallaan. Valittujen joukossa on tuotteiden lisäksi myös kuvituspalvelua, tekstiilikuosipankki sekä äänimaisemaa”, kertoo projektipäällikkö Petra Ilonen Ornamosta.

Nordic Buzziin poimitaan noin 60 design-yritystä eri Pohjoismaista. ”Yhdessä esittäytyen yritykset ja tuotteet pääsevät paremmin esiin ja löytävät uusia kontakteja sekä bisnesmahdollisuuksia”, iloitsee projektipäällikkö Katja Koivuluoma AGMAsta.

AGMA vastaa Suomen osaprojektin tuottamisesta yhteistyössä tanskalaisen Design & Lifestyle Clusterin ja ruotsalaisen Marketplace Boråsin kanssa. Suomen yritysvalinnat teki Petra Ilonen, Ornamosta, Kristina Noor-Ilander Design Forum Finlandista, sekä Katja Koivuluoma ja Kati Uusi-Rauva AGMAsta.

Nordic Buzzin kategoriat ovat: Interior Design Details, Crafts & Lifestyle Products, Fashion, Accessories, Jewelry Illustration, Artwork & Industries Design.

Uusiin, lupaaviin design-yrityksiin keskittyvä Nordic Buzz –näyttely on osa Formexia, Pohjoismaiden suurinta sisustussuunnittelu- ja lifestyle-messutapahtumaa. Formexiin osallistuu vuosittain noin 800 yritystä.

Lisätietoja:

Kati Uusi-Rauva Johtaja AGMA ry Puh. 040 865 8738 kati.uusirauva(a)agma.fi


bottom of page