Kuvittaja Mika Lietzén Napa Arts &Licensing Agencyn rosteriin!


Mika Lietzén liittyy Napa Arts & Licensing Agencyn kuvittajiin.

Mika Lietzén (s. 1974) on turkulainen kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Ennen ryhtymistään kokopäivätoimiseksi taiteilijaksi hän työskenteli mm. Nokian verkkoyksikössä asiakaskoulutusmateriaalin tuottajana ja business-to-business mainostoimistossa konseptisuunnittelijana. Piirtäjänä selkeälinjainen Lietzén on keskittynyt erityisesti sisältöön, ja on aina valmis kokeilemaan erilaisia tyylejä ja toteutustapoja jos aihe sitä vaatii. Lietzén on palkittu pääpalkinnolla mm. Kemin pohjoismaisessa sarjakuvakilpailussa vuonna 2000 sekä Egmont Kustannuksen Sarjis 2004 -kilpailussa. Vuodesta 2000 alkaen Lietzén on myös pyörittänyt Asema Kustannus -sarjakuvakustantamoa ja on vastannut kaikkien kustantamon julkaisujen ulkoasusta.

Tutustu portfolioon täällä.


AGMA Association of Agents and Managers in Creative Industries | kaikukatu 4 a, 00530 Helsinki

| Mob +358 40 865 8738 | company ID 2355856-8 

The project office of Creative Finland

Licensing International Nordics logo
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

AGMA © 2021