top of page

Kuvittaja Mika Lietzén Napa Arts &Licensing Agencyn rosteriin!


Mika Lietzén liittyy Napa Arts & Licensing Agencyn kuvittajiin.

Mika Lietzén (s. 1974) on turkulainen kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Ennen ryhtymistään kokopäivätoimiseksi taiteilijaksi hän työskenteli mm. Nokian verkkoyksikössä asiakaskoulutusmateriaalin tuottajana ja business-to-business mainostoimistossa konseptisuunnittelijana. Piirtäjänä selkeälinjainen Lietzén on keskittynyt erityisesti sisältöön, ja on aina valmis kokeilemaan erilaisia tyylejä ja toteutustapoja jos aihe sitä vaatii. Lietzén on palkittu pääpalkinnolla mm. Kemin pohjoismaisessa sarjakuvakilpailussa vuonna 2000 sekä Egmont Kustannuksen Sarjis 2004 -kilpailussa. Vuodesta 2000 alkaen Lietzén on myös pyörittänyt Asema Kustannus -sarjakuvakustantamoa ja on vastannut kaikkien kustantamon julkaisujen ulkoasusta.

Tutustu portfolioon täällä.


bottom of page