Creative Finland in Tokyo 1.10.2021

CreativeFinlandcoverphoto.png

Hitto desu! –Menesty Japanissa huipentui 1.10.2021 vientitapahtumaan Suomen Tokion suurlähetystön Metsä-paviljongissa Creative Finland -nimisenä hybriditapahtumana. Tapahtumassa esiteltiin suomalaisia luovia toimialoja sekä yrityksiä. 

OHJELMA:
11:00 JST/05:00 EET - 14:00 JST/08:00 EET

Session 1: Content Industries of Finland. 8 companies and 3 industry organizations prensenting Finnish creative sectors. 

14:00 JST/08:00 EET - 17:00 JST/11:00 EET

Session 2: Design sector in Finland. 12 companies and one industry organization prensenting Finnish creative sectors. 

 

AGMA vei kotimaisia yrityksiä ja toimialoja Japaniin 1.10.2021 hybriditapahtumassa. Mukaan ilmoittautui 20 yritystä eri luovilta aloilta ja yritysjoukko jakautuu päivässä sisältöaloihin ja design-tuotteita ja palveluita tarjoaviin yrityksiin.  

 

 

 

 

Toteutimme päivän mittaisen tilaisuuden kutsuvieraille Suomen Japanin suurlähetystön Metsäpaviljongissa.  Osa yrityksistä lähetti lisäksi paikan päälle tuotteitaan tilaisuutta varten rakennettavaan showroomiin. Näin japanilaiset asiakkaat ja kumppanit saivat esitysten lisäksi päivän aikana tutustua luovien alojen tuotteisiin paikan päällä.

Tapahtumassa esittäytyivät seuraavat yritykset:

Sisältö- ja palvelualojen yritykset:

Central Line Entertainment 

Doninto​

Elina Ahlbäck Literary Agency

Helsinki Literary Agency

Ikitaival

Power Animals United

Pystymetsä

ReelMedia 

 

Designalojen yritykset:

Amusantti 

Art Annanolli 

IIIIK INTO Oy

Hanna K Design & Jewellery

Katja Kotikoski Art and Design

KREAM Helsinki

Mai Niemi Design House

Opilion

Ponsia 

Saaristo Living 

UU Market

Young Finnish Design

Mukana olleet toimiala- ja vientijärjestöt:

APFI

Finnanimation

FILI

Ornamo

AGMA

Tilaisuus toteutettiin opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Sasakawa Foundation Scandinavian tuella ja yhteistyössä Business Finlandin paikallistoimiston kanssa.

 

Tapahtuman kumppanina toimi Finlayson, alustana Meeting15 ja tuotantokumppaneina GRG K.K. sekä Proglé.  

Lisätietoja:

Tuottaja: essi.niemenmaa@creativefinland.fi

Vastaava tuottaja: kati.uusirauva@agma.fi

CF_Tokyo_BrochureIcon2021_edited.jpg