AGMa 2020

annie-spratt-PM4Vu1B0gxk-unsplash.jpg

Tervetuloa aamukahville tapaamaan muita AGMAn jäseniä ja kuulemaan CupOfTherapyn matkasta Aasian markkinoille! AGMAn aamukahvit on uusi pienimuotoinen tilaisuus tavata kerran kuussa muita AGMAn jäseniä aamukahvin ja lyhyesti alustetun keskusteluaiheen äärellä. Ensimmäiset kahvit juodaan uudella toimistollamme (Kaikukatu 4 A) klo 8:30 alkaen, ja aiheen alustaa hallituksen puheenjohtaja Heikki Laaninen. Kerro tulostasi ja toiveista tulevien kahvitteluiden puhuja- tai aihevalinnoiksi täällä.

27.3.2020

agman aamukahvit

Brainstorming

AGMAn vuosittainen jäsenkysely ja -tilastointi tehdään viime vuoden tapaan haastatteluina. Olemme pian yhteydessä kaikkiin jäseniin tapaamisajan sopimiseksi! 

Huhti-toukokuussa

Jäsenkysely

john-lockwood-FcLq69V7Rsc-unsplash.jpg

Viime vuonna hurjan suosittu kansainvälistymisvalmennus palaa AGMAn ohjelmistoon uusin näkökulmin.

29.4.2020

valmennus kansainvälistymisestä

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous, jossa hyväksytään edellisen vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus.

29.4.2020

vuosikokous

absolutvision-82TpEld0_e4-unsplash.jpg

Hei me välitetään! on välittäjätoimijoiden ja agentoinnista ja manageroinnista kiinnostuneiden päivän mittainen kokoontumisajo, missä pohditaan niin kaikille yhteisiä haasteita kuin välittäjätoiminnan alakohtaisia kysymyksiä.

10.6.2020

hei me välitetään!

Dia1.JPG

Viime syksyn suosittu valmennus tulee jälleen! Brändin lisensoimisen perusperiaatteet esittelevä aamupäivä. Tuntuuko lisensointi kiinnostavalta, muttet ole ihan varma miten sitä tehdään? Tämä on juuri sinulle.

Elokuussa

License 2 Sell: lisensoinnin perusteet

Agma_NBLM_ lakat logolla pieni.jpg

Nordic Brand Licensing Market rantautuu jälleen kerran Lontooseen Euroopan suurimmille lisensointimessuille Brand Licensing Europeen 6.-8-.10.2020. Ilmoittautuminen yritysryhmään avataan loppukeväästä, pysy kuulolla!

Lokakuussa

nblm Brand Licensing Europe -messuilla

Documents

Yhdistyksen sääntömääräinen vaalikokous, jossa hyväksytään talousarvio ja toimintasuunnitelma ensi vuodelle, sekä valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

Loka-marraskuussa

vaalikokous

TokyoTower_jezael-melgoza-7H77FWkK_x4-un

AGMA kokoaa ryhmän suomalaisia luovien alojen yrityksiä ja organisaatioita Suomen Tokion suurlähetystön sisäpihalle rakennettavaan Metsä-taloon. Tarjolla yritystapaamisia paikallisten toimijoiden kanssa, minimessut ja popup-kauppamahdollisuus, sekä mahdollisuus kontaktoida paikallisia kumppaneita.

Marraskuussa

Tokion metsä-talo

Gift

AGMAn jäsenistön pikkujoulut järjestetään jälleen, ja tulossa on taasen päiväretki johonkin mukavaan ja luovaan kohteeseen.

Joulukuussa

pikkujoulut

AGMA Association of Agents and Managers in Creative Industries | kaikukatu 4 a, 00530 Helsinki

| Mob +358 40 865 8738 | company ID 2355856-8 

The project office of Creative Finland

LicensingInternationalNordics - Master.p
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

AGMA © 2020