AGMa 2020

Vallitsevasta poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen AGMAn loppuvuoden toimintakalenteri elää, ja muutokset ovat mahdollisia. Seuraa tiedotustamme sähköpostilistalla ja sosiaalisessa mediassa, loppuvuoden koulutukset ja tapahtumat alkavat varmistua kesäkauden aikana!

annie-spratt-PM4Vu1B0gxk-unsplash.jpg

Tervetuloa aamukahville tapaamaan muita AGMAn jäseniä, vaihtamaan kuulumisia ja juttelemaan kulloinkin ajankohtaisista aiheista! AGMAn aamukahvit jäsenille on viikottainen tunnin mittainen  kahvitauko jossa aina paikalla toimistolta Kati ja Outi sekä vaihteleva määrä ja kokoonpano AGMAn jäsenistöä. Kahvihetki on joka perjantai klo 9:00, ja jäsenille lähetetään linkki ja tunnukset liittymiseen sähköpostilla saman päivän aamuna.

Huom! viikoilla, joille sattuu arkipyhiä, kahvit järjestetään mahdollisesti eri viikonpäivänä. Tästä tiedotamme jäsenille aina erikseen.

Aamukahvit ovat kesätauolla kesäkuun lopusta elokuun alkuun. 

Joka viikko Zoomin välityksellä

agman aamukahvit

Brainstorming

AGMAn vuosittainen jäsenkysely ja -tilastointi tehdään viime vuoden tapaan haastatteluina. Olemme pian yhteydessä kaikkiin jäseniin tapaamisajan sopimiseksi! 

Huhti-toukokuussa

Jäsenkysely

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous, jossa hyväksytään edellisen vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus.

29.4.2020

vuosikokous

Dia1.JPG

Viime syksyn suosittu valmennus tulee jälleen! Brändin lisensoimisen perusperiaatteet esittelevä aamupäivä. Tuntuuko lisensointi kiinnostavalta, muttet ole ihan varma miten sitä tehdään? Tämä on juuri sinulle.

Tilaisuus järjestetään virtuaalisesti, ilmoittautuminen aukeaa elokuun alussa.

27.8.2020

License 2 Sell: lisensoinnin perusteet

Documents

Yhdistyksen sääntömääräinen vaalikokous, jossa hyväksytään talousarvio ja toimintasuunnitelma ensi vuodelle, sekä valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

Loka-marraskuussa

vaalikokous

Gift

AGMAn jäsenistön pikkujoulut järjestetään jälleen, ja tulossa on taasen päiväretki johonkin mukavaan ja luovaan kohteeseen.

Joulukuussa

pikkujoulut

AGMA Association of Agents and Managers in Creative Industries | kaikukatu 4 a, 00530 Helsinki

| Mob +358 40 865 8738 | company ID 2355856-8 

The project office of Creative Finland

LicensingInternationalNordics - Master.p
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

AGMA © 2020